Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί επισκέπτες, φίλες, φίλοι και δημότες, με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στον νέο δικτυακό τόπο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Η ιστοσελίδα αυτή αποσκοπεί στην:

  1. Διαρκή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των δημοτών για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο.
  2. Αμφίδρομη επικοινωνία Δήμου – Δημοτών, προσπερνώντας το εμπόδιο των μεγάλων χρονοαποστάσεων, που επέφερε η δημιουργία του νέου Δήμου.
  3. Άμεση παροχή χρήσιμων πληροφοριών σε δημότες και επισκέπτες.
  4. Προβολή της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, που ο χρήστης θα βρει ό,τι αναζητεί. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα:

  1. θα παρέχει πληροφορίες για τη διοίκηση και τη δομή των υπηρεσιών του Δήμου, τις αρμοδιότητές του και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την επικοινωνία Δήμου – Δημοτών.
  2. θα παρέχει συνεχή ενημέρωση για προκηρύξεις έργων – εργασιών – υπηρεσιών – προμηθειών, θέσεων εργασίας, καθώς επίσης και για κάθε είδους δράση ή εκδήλωση που θα πραγματοποιείται στο Δήμο, με σκοπό να επιτευχθεί μεγαλύτερη συμμετοχή.
  3. θα αναρτώνται οι αποφάσεις των Επιτροπών και του Δημοτικού Συμβουλίου, εφαρμόζοντας την αρχή της διαφάνειας και προσπαθώντας, με την ενέργεια αυτή, να επανακτηθεί η σχέση εμπιστοσύνης Δήμου – Δημοτών και ο Δήμος να ενισχύσει την αξιοπιστία του απέναντι στους Δημότες.

Τέλος, μέσω της ιστοσελίδας, θα παρέχονται ενδιαφέροντα στοιχεία για την ιστορία, τις κοινότητες που συνιστούν το Δήμο, στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική και κοινωνική δομή, την πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά.

Ευελπιστούμε, η ιστοσελίδα αυτή να πραγματοποιήσει το σκοπό δημιουργίας της, ανοίγοντας μία ακόμη οδό επικοινωνίας με τους Δημότες μας, τους επισκέπτες μας και όλους όσους αγαπούν την περιοχή μας.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δήμαρχος Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου »