Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την υλοποίηση της προμήθειας: «Προμήθεια εξοπλισμού περιβαλλοντικής αναβάθμισης κτιριακής εγκατάστασης και αύλειου χώρου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βουργαρελίου Δήμου Κ.Τζουμέρκων

O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό κατά το άρθρο 117 του ν. 4412/2016 και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 86 και 117 του Ν. 4412/2016 για την επιλογή αναδόχου για την υλοποίηση της προμήθειας: «Προμήθεια εξοπλισμού περιβαλλοντικής αναβάθμισης κτιριακής εγκατάστασης και αύλειου χώρου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βουργαρελίου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων»  συνολικού προϋπολογισμού 58.404,00€, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν  32/2020  Μελέτη του Τμήματος Τεχνικών και Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων (CPV 42996000-4 Μηχανήματα επεξεργασίας λυμάτων - 34991000-0 Φωτιστικά σώματα υπαίθριων χώρων).

Η προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο. Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14-06-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00πμ ενώπιον της οικείας επιτροπής (Δημαρχείο Βουργαρελίου, Βουργαρέλι Άρτας, ΤΚ 47045).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, μέχρι και πέντε εργάσιμες ημέρες πριν τον διαγωνισμό, να λάβουν γνώση των υπόλοιπων στοιχείων και υπαρχουσών μελετών, ερευνών κ.λ.π., στα γραφεία της αρχής που διεξάγει το διαγωνισμό κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους.

Η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει τα ζητηθέντα στοιχεία μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας και χωρίς να φέρει ευθύνη για την έγκαιρη άφιξη τους στον ενδιαφερόμενο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των τευχών και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων (http://www.dhmosktzoumerkwn.gr).

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

2. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.

3. Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

Εγγυητική συμμετοχής δεν απαιτείται. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26853-60225, FAX επικοινωνίας 26850-22223, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Ιωάννης Μαυρίκης. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ