Ο Υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας τιμά τα Τζουμέρκα με την παρουσία του στις εκδηλώσεις του Πάτερ Κοσμά στην Κυψέλη

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 στο καθιερωμένο πανηγύρι του Πατέρα  Κοσμά είχαμε καλεσμένο τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Κο Γιάννη Μπαλάφα.

Τόσο το πρωί στο πανηγύρι, στο εκκλησάκι του Πάτερ Κοσμά, όσο και στο χορό της εκδήλωσης που ακολούθησε το βράδυ, στην πλατεία Κυψέλης, πάρα πολύς κόσμος έσπευσε να τον χαιρετίσει κι εκείνος εγκάρδια μίλησε με όλους και χόρεψε παρέα με τους συντοπίτες του το Καγκελάρι.

Μετά από μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση του Υφυπουργού με τους κατοίκους, o Δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης καλωσόρισε τον Κο Μπαλάφα και απηύθυνε ευχαριστήρια για το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ, που είχε μεριμνήσει να εγκριθούν, όταν υπηρετούσε ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Εσωτερικών. Με τα χρήματα αυτά ο Δήμος κατασκεύασε ήδη μεγάλο έργο ύδρευσης της Κυψέλης και άλλα μικρότερα έργα.

Στις εκδηλώσεις του Πάτερ Κοσμά παρευρέθησαν, εκτός από το Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνο Γαρνέλη, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσαλοκώστας, Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Φώτης Χαχούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευαγγελία Καραγιάννη, Γιάννης Πλούμπης και Κώστας Αλυμάρας.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Υφυπουργός και ο Δήμαρχος επιθεώρησαν Δημοτική Αίθουσα ευρισκόμενη ακριβώς κάτω από την πλατεία και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να την μετατρέψει σε μουσείο φωτογραφιών «Μπαλάφα» και ο Υφυπουργός να την εγκαινιάσει.