Πλακοστρωμένος εορτάστηκε φέτος ο Άη Γιώργης στα Αμπέλια Αθαμανίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 28 Ιουλίου 2017 διεξήχθη ο καθιερωμένη γιορτή στον Άη Γιώργη στα Αμπέλια Αθαμανίου. Φέτος δε, ήταν διπλός ο εορτασμός καθώς η Δημοτική αρχή Κ. Τζουμέρκων υλοποίησε και την πολυπόθητη πλακόστρωση του προαύλιου χώρου της εκκλησίας.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Αργύρης Μπουζάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Σιλιόγκας, Ε. Καραγιάννη και Λ. Τσίπρας. Ο Δήμαρχος στο λόγο του εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για την άψογη διοργάνωση, ευχαρίστησε του κατοίκους των Αμπελιών που κάθε χρόνο με εθελοντική εργασία φροντίζουν ώστε να είναι πάντα επιτυχημένη η γιορτή.
Επίσης ανέφερε πως μετά την πλακόστρωση του Άη Γιώργη σειρά έχουν τα πεζοδρόμια του Αθαμανίου, τα οποία λόγω κακοτεχνίας έχουν φύγει από τη θέση τους και αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους.

Στο τέλος ο Δήμαρχος παρέλαβε μία εικόνα του Άη Γιώργη από τους διοργανωτές ως ευχαριστήριο για τις εργασίες που διετέλεσε ο Δήμος. Ο ίδιος Δήμαρχος ανταπέδωσε, δίνοντας με τη σειρά του στον Κο Χρήστο Μάλλιο ένα δώρο για τη διαχρονική συνεισφορά του στον Άη Γιώργη.