Συνάντηση του Δημάρχου Μ. Γαρνέλη για την επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης της Αγ. Αικατερίνης στον Καταρράκτη

Την Παρασκευή 01/06/17 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στην Ι.Μ Αγ. Αικατερίνης στο χωριό  Καταρράκτη, μεταξύ του Δημάρχου Κ. Τζουμέρκων Μαρίνου Γαρνέλη , του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικου και του Πρωτοσύγκελου Ι.Μ Άρτης Πατρός Θεολόγου Ντούβαλη.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι μηχανικοί του Δήμου Κ. Τζουμέρκων Γ. Φώτης και Β. Αθανασίου, κλιμάκιο των επιβλεπόντων μηχανικών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων κας Κοντοστεργίου και κου Σακκά, της διευθύντριας της υπηρεσίας Κας Γρύλια και της αναδόχου του έργου κας Σαλούκα.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η εξασφάλιση της ομαλής συνέχισης του έργου «Αποκατάσταση, συντήρηση Ι.Μ Αγ. Αικατερίνης Καταρράκτη» κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η ενίσχυση του με έμπειρο συνεργείο, ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση εντός του χρονοδιαγράμματος.

Επίσης ο Δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης, κατόπιν αιτήματος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης Καλίνικου, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει στην καθαριότητα κι αισθητική βελτίωση της κατασκήνωσης της Μητρόπολης που βρίσκεται στην τ.κ Αθαμανίου.