Στην κοπή πίτας των Συλλόγων Κ. Γραικικού και Μελισσουργιωτών ο Δήμαρχος

Σε πολλή ζεστή ατμόσφαιρα και σε άριστο από πάσης πλευράς κλίμα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24/02/19 στο κτίριο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κάτω Γραικικού (πρώην Δημοτικό σχολείο) η κοπή της ετήσιας πίτας του Συλλόγου.

Εξαιρετική υπήρξε η όλη οργάνωση κι ενέργεια από το Σύλλογο και ειδικά από τον Πρόεδρο του Β. Πολύζο. Ο Δήμαρχος Μ. Γαρνέλης, ο Αντιδήμαρχος Π. Τσαλοκώστας και ο υποψήφιος  Δήμαρχος Γ. Τσιανάκας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.   

Ο Δήμαρχος δημοσίως δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει αιτήματα και του Συλλόγου αλλά και των κατοίκων της περιοχής που του υποβλήθηκαν και δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και όλα τα μέλη του για τις πράγματι άοκνες και φιλότιμες προσπάθειες τους, τα αποτελέσματα των οποίων είναι εμφανέστατα.

Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε και στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσουργιωτών το βράδυ του Σαββάτου 23/02/19 σε κέντρο διασκέδασης στους Κωστακιούς μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κ. Αλυμάρα και τους Δημοτικούς Συμβούλους Α. Λάμπρη, Ν. Τρομπούκη, Λ. Τσίπρα, τον υποψήφιο Δήμαρχο Π. Σκαλτσογιάννη, τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Τυρολόγο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καψάλων Α. Καψάλη. Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό Κέντρο Διασκέδασης της Άρτας παρουσία της Υπουργού Ο. Γεροβασίλη, του Βουλευτή Β. Τσίρκα, του Δήμαρχου Αρταίων Χ. Τσιρογιάννη, του Πρόεδρου της Τ.Κ. Μελισσουργών Δ. Ρίζου, του Πρόεδρου της Ε.Π.Σ Άρτης Θ. Τρομπούκη καθώς και πλήθους κόσμου. Η εκδήλωση κύλησε σε πνεύμα αγάπης και συνεννόησης.