Έκοψαν την πίτα στον Π.Σ. "Κόκκινη Εκκλησιά"

Την 02/02/19 και ώρα 19:30 στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου «Κόκκινη εκκλησιά» έλαβε χώρα η καθιερωμένη τελετή κοπής πίτας.

Πλην του Δημάρχου Μ. Γαρνέλη παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Άρτας Β. Ψαθάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Βαρέλης, ο Δήμαρχος Ν. Σκουφά Ε. Γιαννούλης, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Αλυμάρας, Ν. Σιμόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ε. Καραγιάννη, Π. Σκαλτσογιάννης, Λ. Τσίπρας και οι Τοπικοί Πρόεδροι Βουργαρελίου Κ. Κατσάνος, Παλαιοκάτουνου, Γ. Κοντοδήμας, Διστράτου Γ. Ντάλλας και Ανεμορράχης Κ. Κουτσούμπας ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Βουργαρελίου Ν. Πλεύρης και φυσικά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου Βουργαρελίου «Κόκκινη Εκκλησιά» Ν. Καραβασίλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμούς απηύυθηναν οι κκ Β. Ψαθάς και Μ. Γαρνέλης. Την εκδήλωση προλόγισε ο Κος Ν. Καραβασίλης κι ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κ. Τζουμέρκων και τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας για την πολύτιμη βοήθεια τους στο έργο του Συλλόγου και γενικά στην αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου της Κόκκινης Εκκλησιάς. Οι Κκ Β. Ψαθάς και Μ. Γαρνέλης αναφέρθηκαν στην άκρως θετική προσφορά του Περιφερειάρχη Α. Καχριμάνη στην όλη υπόθεση. Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βουργαρελίου Πατέρας Κίμωνας Ψωράκης, ο οποίος μάλιστα κέρδισε το φλουρί! Διετέθη ικανή ποσότητα μεζέδων κι αναψυκτικών, κι όλη η εκδήλωση κύλησε μέσα σε πνεύμα χριστιανικής αγάπης και συναδέλφωσης.