Παρουσία Υπουργού Ν. Τόσκα τα εγκαίνια του Αστυνομικού τμήματος Καλεντίνης

Στις 30/09/17 και ώρα 12:00 έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του αστυνομικού τμήματος Δήμου Γ. Καραϊσκάκκη. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και προστασίας του πολίτη Στρατηγός Ν. Τόσκας, η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Στρατηγό Κ. Τσουβαλά, Βουλευτές και Δήμαρχοι του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης  Β. Ψαθάς κα.

Παρών φυσικά και ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης υπό την διπλή του ιδιότητα ως Δημάρχου και ως Στρατηγού τέως Γ. Διευθυντή Ηπείρου. Στο περιθώριο της εκδηλώσεως και κατά τη διάρκεια του ακόλουθου γεύματος ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία και τη χαρά να συνομιλήσει επι θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος με παλιούς συνεργάτες και συναδέλφους του που αποτελούν τη σημερινή φυσική ηγεσία του σωματος της ελληνικής αστυνομίας αλλά και με τον Υπουργό Ν. Τόσκα ο οποίος κατάγεται από το Δήμο μας (τ.κ Κυψέλης), έδωσε μάλιστα τη ρητή υπόσχεση στο Δήμαρχο ότι στο προσεχές μέλλον θα μας επισκεφτεί (εκτός υπηρεσίας). Κατά την παραμονή του ο Υπουργός παρέμεινε σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της τ.κ Βουργαρελίου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις συνθήκες της διαμονής του.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό και την ηγεσία του σώματος για τις υπηρεσίες που παρέχουν από πλευράς ασφαλείας στην περιοχή μας και τους δήλωσε ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην περιοχή.